Bez struje danas Kukulje

Zbog radova na elektro mreži struju do 15 sati neće imati Kukulje, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana nijesu planirani radovi na mreži, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 65 sugrađana a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su kazali da na dionicama duž klisura i usjeka ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost, Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama moguća magla.Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od minus četiri do šest, najviša dnevna od pet do 18 stepeni.