Oprezna vožnja, kolovozi mokri

20 April 2024

Najnovije vijesti

Oprezna vožnja, kolovozi mokri

Na putevima u sjevernim predjelima kolovozi su mokri i klizavi, a učestalija je i pojava sitnijih odrona duž klisura i usjeka, saopštila je Jasna Janjušević iz Auto-moto saveza Crne Gore.

,,Na putevima gdje se izvode radovi saobraća se sporije ili uz povremene obustave.Upotreba zimske opreme obavezna je na putevima gdje je to naznačeno saobraćajno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta Trubjela-Vilusi dolazi do totalnih obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od devet do 11, i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova. Radi se i na rekonstrukciji magistralnog puta Ulcinj-Krute, pa do obustava dolazi radnim danima od devet do 12, 14:30 do 15:30 časova, i  vikendom od devet do 17 sati", dodaje Janjušević. 

Ističe da je na putevima van gradskih sredina intenzitet saobraćaja umjeren.

,,Do osmog marta izvodiće se radovi na izmještanju cjevovoda na magistralnom putu Petrovac-Bar, u mjestu Žukotrlica, pa je režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati. Režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni promijenjen je i na putu Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatarbašča, i to do završetka radova", naglašava.

Obavljaju se i geotehnički istražni radovi na magistralnom putu Virpazar-obilaznica Golubovci, pa je režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Informativni centar ASMCG zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informaicje se mogu dobiti

Na brojeve telefona 19807, 020234999 i 063239987.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

 

 

 

 

 

 

Radio-streaming

 RBP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA