Predstavljanje javnog poziva za program “Dijalog za budućnost” 21. januara u Bijelom Polju

Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata u sklopu programa ,,Dijalog za budućnost", biće predstavljen u Bijelom Polju 21. januara, u 13 časova u hotelu Franca.

Rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 9. februar 2020. godine, a poziv je otvoren za NVO, škole, opštine i druge javne ustanove iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije.

Regionalni program “Dijalog za budućnost” pokrenut je u januaru 2019. godine, a zajednički ga sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, u partnerstvu sa državnim institucijama u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Republici Srbiji.

Cilj zajedničkog regionalnog programa Dijalog za budućnost (eng. Dialogue for the Future - DFF), je da stvori dodatni prostor za konstruktivan dijalog između građana, zajednica, kao i građana i donosilaca odluka, promovišući na taj način društvenu koheziju, povjerenje i poštovanje različitosti.

Program finansira Fond Ujedinjenih nacija za izgradnju mira.

Više detalja o pozivu kao i dokumentaciju za prijavu projekata možete naći na ovom linku: https://un.org.me/dialogue-for-the-future / , a dostupna je i na ovom linku: https://bit.ly/30enXbP  .

Sva pitanja u vezi sa pozivom možete uputiti na mejl adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Izvor: bijelopolje.co.me