Bez struje više sela

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od  9 do 14 sati biti Strojtanica i Rasovo, a do  16 sati  Čokrlije, Pavino Polje, Grab, Kovren, Gorice, Stožer i Bliskovo.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 60 sugrađana a dežurne ekipe su 8 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođena je  jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje,kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano. Popodne, uz umjeren i pojačan razvoj oblačnosti, ponegdje će biti uslova za kratkotrajnu kišu ili pljusak i grmljavinu, prvenstveno u planinskim oblastima na jugozapadu zemlje. Vjetar uglavnom slab do umjeren, sjeverni, tokom noći mjestimično umjeren do pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od minus tri do deset, a najveća dnevna od deset do 22 stepena.