Ljekarsku pomoć zatražilo više od 60 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 53 sugrađana a dežurne ekipe su  9 puta  intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođena je  jedna beba.

Na području naše opštine danas će biti uredno snabdijevanje električnom energijom, bez planiranih radova na  elektro mreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je brzi voz stigao sa zakašnjenjem od 2o minuta,kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po mokrim  putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost, a na putevima koji vode pored rijeka i kosina mogući su sitniji odroni, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).  Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, lokalitet Sućeska, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno.Na sjeveru, ujutru po kotlinama moguća magla, tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a poslijepodne mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 11, a najviša dnevna od 12 do 23 stepena.