Nema planiranih isključenja struje, željeznički saobraćaj uredan

Napajanje električnom energijom danas je uredno, nema predviđenoh radova na mreži, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su  4 puta  intervenisale na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi ovoga jutra saobraćaju po redu vožnje. Takav saobraćaj očekuju i tokom dana, poručili su iz Željezničke stanice Bijelo Polje.

U Crnoj Gori jutros je saobraća po suvim putevima, uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama, saopštila je za Radio Bijelo Polje iz Auto-moto saveza, Oseja Nikolić i dodala da su na dionicama pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

 “Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni”, podsjetila je Nikolić.

Ona vozačima savjetuje opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu i poštovanju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru, ujutro, po kotlinama magla. U popodnevnim satima, uglavnom u zapadnim predjelima, ponegdje moguća slaba kratkotrajna kiša i grmljavina. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 15 do 25 stepeni.