Pomoć ljekara zatražilo više od 50 sugrađana

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 52 sugrađana, a dežurne ekipe su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu.Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru ujutru ponegdje po kotlinama magla, a poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 27 do 37 stepeni.