Bjelopoljke Danijela Drobnjak i Ajla Fetahović u najužem izboru za najljepšu Crnogorku

Bjelopoljke Danijela Drobnjak i Ajla Fetahović ušle su u najuži izbor za  Miss Crne Gore za 2019.  godinu, koji će se održati večeras u hotelu Verde u Podgorici.

Za titulu najljepše Crnogorske pretenduje još 12 kandidatkinja.

Pored uobičajenih titula - prva i druga pratilja i, naravno mis Crne Gore, ove godine će biti proglašena i miss Eco Crne Gore, a biće dodijeljene i titule mis Interneta Crne Gore, mis fotogeničnosti koju će izabrati žiri sastavljen od novinara, mis šarma, mis turizma Crne Gore, zaštitno lice hotela Verde - domaćina takmičenja,

Novoj misici Crne Gore krunu, koju je dizajnirala Katarina Zlajić, uručiće prošlogodišnja pobjednica Natalija Gluščević.

Danijela Drobnjak (18), Bijelo Polje

Želi da upiše menadžment u civilnoj bezbjednosti. Želja joj je da se ostvari i kao glumica, jer je ljubav prema toj profesiji naslijedila od sestre Marijane Janković, koja je već poznata glumica i producentkinja u Danskoj. Na izbor se prijavila najviše zbog druženja.

Ajla Fetahović (17), Bijelo Polje

Učenica srednje škole, koja želi da upiše Pravni fakultet, članica je Gradskog hora Bijelo Polje. Trenirala je košarku tri godine.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE