Brojna sela i danas bez struje

Zbog radova na mreži bez struje će od devet do 14 sati biti Nedakusi, a od osam do 16 sati Potoci, Žurena, Dubovo, Laholo, Kostići, Kaševari, Pašića Polje, Femića Krš, Prijelozi i Zagrad, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena je jedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori se, zbog povoljnih vremenskih uslova, saobraćaj odvija nesmetano na cijeoj putnoj mreži, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali opreznu vožnju na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.Zbog sanacije mosta Meljestak na magistračnom putu M-2 Podgorica – Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

Danas promjenljivo oblačno uz sunčane periode.Povremeno i mjestimično se očekuje kiša ili pljusak sa grmljavinom, prvenstveno u kontinentalnim predjelima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 33 stepena.