Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Zbog radova na mreži bez struje će od 9 do 11 sati biti Zekića Rijeka, a u terminu od 8 do 16 sati Bioča, Crniš, Lozna, Poda, Srđevac, Trubina, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 50 sugrađana, a dežurne ekipe su deset puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su tri bebe.

Na putevima u Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili da je zbog izmijenjenog režim saobraćaja na pojedinim dionicama neophodno poštovanje saobraćajne signalizacije.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i dolaziće do povremenih obustava ne dužih od 15 minuta.

Na jugu Crne Gore danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz ponegdje slabu do umjerenu oblačnost, a na sjeveru je poslijepodne ponegdje moguća slaba kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina. Vjetar će povremeno biti umjeren do pojačan, sjevernih smjerova, tokom dana će u južnim predjelima oslabiti, a na primorju skrenuti na zapadni i sjeverozapadni smjer. Najviša dnevna od 24 do 37 stepeni.