Pomoć ljekara zatražilo skoro 70 sugrađana

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođena jedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju uglavnom su povoljni, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) Crne Gore i savjetovali vozače da, zbog visokih temperatura, duža putovanja planiraju u ranim jutarnjim ili kasnim poslijepodnevnim satima.Iz AMSCG su kazali da je frekvencija vozila umjerena, a tokom dana pojačana.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo. Na sjeveru poslijepodne slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 25 do 37 stepeni.