Bez struje više stati veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektro mreži do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće sela Dobrinje 1, Dobrinje 2, Mioče, Dobro Brdo, Livadice, Sela, Požeginja, Jablanovo, Mojstir, Gornji i Donji  Mojstir, Šolje i Kanje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Takođe dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila  je 71 osoba, a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros je saobraćali  na vrijeme, dok je brzi voz otputovao sa zakašnjenjem od sat i po,  kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući kako  tokom  dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori uslovi za vožnju su povoljni, a vozačima se savjetuje da voze oprezno i da vožnju pilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Iz Auto moto saveza su kazali da je frekvencija vozila umjerena, a tokom dana pojačana. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno uz dosta sunčanih intervala, a na sjeveru promjenljivo oblačno, mjestimično sa kišom.Na sjeveru će ponegdje biti grmljavine, uglavnom, od sredine dana .Vjetar slab do umjeren promjenljiv. Jutarnja temperatura od 11 do 23, najviša dnevna 23 do 35 stepeni.