I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži od 8 do 18 časova  bez napajanja električnom energijom ostaće Jablanovo, Šolje, Požeginja i Mojstir a od 11 do 14 sati Reljin Kamen, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Takođe dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražile  su  63 osobe a dežurne ekipe su 8  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi jutros je saobraćali  na vrijeme, dok je brzi voz kasnio  70 minuta, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući kako  tokom  dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno.Na jugu uz dosta sunčanih intervala, a uglavnom u kontinentalnim predjelima mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno tokom drugog dijela dana.Ponegdje su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode.Vjetar slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura od deset do 23 stepena, najviša dnevna od 20 do 34 stepena.

U Crnoj Gori učesnike u saobraćaju očekuju nestabilne vremenske prilike sa povremenim padavinama, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali vozače da voze pažljivo na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.