Bez struje danas više sela

Zbog planiranih  radova na  elektro mreži struju do 18 sati neće imati Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo i Kanje, a od 11 do 14 sati Majstorovina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Takođe dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražile  43 osobe a dežurne ekipe su jednom intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana  nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi jutros je saobraćali  na vrijeme, dok je brzi voz kasnio  sat vremena, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući kako  tokom  dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz učestale odrone, saopšteno je iz Auto moto saveza. Upozorava se na nestabilne vremenske prilike sa povremenim padavinama. Pažljivija vožnja se savjetuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo i nestabilno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Ponegdje se očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode a lokalno su mogući i izraženiji pljuskovi Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera, u popodnevnim satima u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju.Jutarnja temperatura od 13 do 24, najviša dnevna 16 do 30 stepeni.