Vujošević izabran za izvršnog direktora DOO Komunalno „Lim“, Bulatović za izvršnog direktora DOO Vodovod „Bistrica“

Radenko Vujošević izabran je na sjednici lokalnog parlamenta za izvršnog direktora DOO Komunalno „Lim“ i to sa 22 glasa za, dok su dva odbornika su bila uzdržana.
Usvojen je i Izvještaj o radu i poslovanju DOO Komunalno „Lim“ Bijelo Polje za 2018. godinu, sa Programom za 2019. godinu i to sa 21 glasom za, dva protiv i jednim uzdržanim.
 
Direktor DOO Komunalno „Lim“, Radenko Vujošević, zahvalio se svima koji su doprinijeli da ovo preduzeće kvalitetno funkcioniše, prvenstveno radnicima, ali i Odboru direktora i predsjedniku Opštine, Petru Smoloviću.
 
On je naglasio da će u narednom periodu biti posebno usmjereni na rješavanje problema nelegalnog odlaganja komunalnog i drugog otpada.
 
 
Vesna Pavićević, predsjednica Kluba odbornika DPS-a, istakla je da je Komunalno „Lim“ jedna od najznačajnijh službi u našem gradu.
 
„Za razliku od ranijih godina, kada je ovo društvo bilježilo velike gubitke, poslednje tri godine sa novim izvršnim direktorm pozitivno i uspješno posluju“, kazala je Pavićević, napominjući da preduzeće raspolaže sa dosta dotrajalom mehanizacijom, pa postoji potreba za njenim obnavljanjem.
Radosav-Rašo Nišavić iz SNP-a  takođe je pohvalio rad bjelopoljskog komunalnog preduzeća, naročito istučući to što su instairali kontejnere na relaciji Tomaševo-Pavino Polje, kao i što se zalažu za održavanje seoskih puteva.
 
Na današnjoj sjednici je jednoglasno izabran Milan Bulatović za izvršnog direktora DOO Vodovod „Bistrica“, a za njegov izbor glasala su ukupno 24 odbornika. 
„Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju i datoj podršci, uz obećanje da ćemo nastaviti da radimo časno i pošteno“, poručio je Bulatović.
 
Odbornici su jednoglasno podržali i izvještaj o radu i poslovanju DOO Vodovod „Bistrica“ Bijelo Polje za 2018. godinu, sa Planom i Programom za 2019. godinu.
 
 
Autorka: Sanja Čujović
Foto: Vladimir Jelić
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE