Pomoć ljekara zatražilo oko 70 osoba

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo 58 osoba a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana  rođene su dvije bebe

Zbog planiranih  radova na  elektro mreži struju  do 18 sati neće imati  Dobrinje 1,  Dobrinje 2, Mioče, Dobro Brdo, Livadice, Sela, Požeginja, Jablanovo, Gornji i Donji Mojstir, Šolje i Kanje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Takođe dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Lokalni i brzi voz jutros su bili redovni, a redovan  željeznički saobraćaj očekuje  se i tokom dana, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, ali uz učestale odrone, saopšteno je iz Auto moto saveza. Pažljivija vožnja se savjetuje na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama moguća magla ili povećana niskla oblačnost. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeverni, tokom dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od pet do 19, najviša dnevna 17 do 31 stepen.