Isključenja struje u više sela

Zbog  radova na elektro mreži bez struje će 09 do 18 sati biti Jablanovo, Šolje, Požeginja, Mojstir i Unevina, od 09 do 12 sati  Čokrlije i Poda, od 12 do 15 sati Prijelozi i od 11 do 15 sati  Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su  iz Vodovoda-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla  24 sata  zatražilo je 73 sugrađana, a dežurne ekipe su  5  puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori danas se očekuje pojačana frekvencija vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMS) koji je upozorio vozače i na visoke temperature. Iz AMSCG savjetovali su vozačima opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano i veoma toplo, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, u noćnim i jutarnjim satima, sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 25, najviša dnevna od 27 do 37 stepeni.