Bez struje i danas brojni potrošači

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će  od osam do devet i od 17 do 18 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice - Škola.

 Struju  od osam do devet sati neće imati  Gubavač, Kisela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Dobro Brdo, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Od osam do  11 sati bez napajanja će biti Mioče, od osam do 14 časova Drndari, od 12 do 15 sati Dobrinje, od devet do 15 sati Ravna Rijeka i Kovren i od 8:30 do 12 sati Poda, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili sui z Vodovoda-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 52  sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

 U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrima i klizavima putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Na regionalnom putu Berane - Petnjica u mjestu Polica saobraćaj će biti obustavljena od devet do 14 sati zbog asfaltiranja.

U Crnoj Gori se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje, prvo u jugozapadnim i zapadnim predjelima.vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, prijepodne na krajnjem jugoistoku pojačan sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od šest do 18, najviša dnevna od 15 do 26 stepeni.