NVO “Centar kreativnih vještina” promovisala projekat "Budi dio Vojske Crne Gore"

NVO “Centar kreativnih vještina” iz Berana danas je na gradskom trgu promovisala projekat "Budi dio Vojske Crne Gore".

Predstavnik NVO “Centar kreativnih vještina”, Nebojša Bajić, kazao je da je cilj projekta promovisanje Ministarstva odbrane kao primamljivog poslodavca i afirmacije Vojske Crne Gore, kao organizacije u kojoj zaposleni mogu graditi uspješnu karijeru.

“Mladi u flajerima mogu da se informišu o svim projektima koje nudi Ministarstvo odbrane, a tu posebno dajem značaj ljetnim vojnim kampovima, koje organizuje Vojska Crne Gore za mlade ljude od 18 do 25 godina, kao i za dobrovoljno služenje vojnog roka”, kazao je Bajić.

On je dodao da svi mogu da se informišu o uslovima, ko ima pravo da konkuriše, kao i  šta je potrebno od dokumentacije za učešće u nekoj od navedenih aktivnosti.

“Moram da naglasim da se danas u Bijelom Polju dosta mladih ljudi raspitivalo, mnogi su i najavili da će se prijaviti za neku aktivnost, tako da moramo biti zadovoljni odzivom. Naš specifičan cilj je poboljšanje uslova za zapošljavanje mladih i promovisanje mogućnosti koje Ministarstvo odbrane nudi u cilju napretka i poboljšanja komeptencija mladih”, istakao je predstavnik “NVO “Centar kreativnih vještina”.

Projekat je finansiran od strane Ministarstva odbrane Crne Gore.

Autor: Bojan Šutović

foto: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE