I danas radovi na revitalizaciji elektro mreže

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će  od osam do devet i od 17 do 18 časova biti Tomaševo,  Drndari, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije,Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela,  Barice – Škola, Gubavač, Kisela Voda, Livadice, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobrinje, Gubavač i Voljavac.

Struju od osam 17:00 sati neće imati Rasovo-Škola, od 9:00 do 13:00 Pavino Polje, od 10:00 do 15:00 Stožer i od  09:00 do 14:00 sati  Ostrelj, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili sui z Vodovoda-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 73  sugrađana, a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  vikenda rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas pretežno sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti i toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru, ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, na sjeveru ponegdje umjeren, južni, Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 16, najviša dnevna od 21 do 29 stepeni.