Pomoć ljekara zatražilo više od 60 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođene su tri  bebe.

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će od osam do devet i od 17 do 18 sati biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice – Škola. Struju od osam do 18 časova neće imati Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Bez napajanja  od 8:30 do 14 sati biće Majstorovina i Ravna Rijeka, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost i tokom dana toplo.Na sjeveru, ujutru ili prijepodne, po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 16, a najviša dnevna od 19 do 27 stepeni.