Bez vode danas Pruška

Zbog radova na gradskom cjevovodu bez vode će od 9 do 13 časova ostati  Pruška, dok će na ostalom području grada vodosnabdijevanje biti uredno, saopštili su iz Vodovodu “Bistrica”. Podsjećaju da je voda još uvijek blago zamućena, pa je prije upotrebe treba prokuvati.

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će od 16:00 do 17:00  časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i  Barice – Škola. Struju od 07:30 do 17:00 časova neće imati  Gubavač, Kisela voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Bez napajanja električnom energijom od 09:00 do 14:00 sati  ostaće Pavino Polje, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Čokrlije, Rajkovići, Bijeli potok, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer, Brestovik i Rakonje, a od 09:00 do 12:00 sati Godijevo, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 56 osoba a dežurne ekipe su 6  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima,kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Iz AMSCG kazali su da su učestali sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Oni su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno. Ujužnim i centralnim predjelima očekuje se mjestimično kiša, prvenstveno tokom prvog dijela dana..Jutarnja temperatura vazduha od tri do 14, a najviša dnevna od 9 do 21 stepen.