Testiranje bazične inteligencije u Bijelom Polju 30. novembra

Besplatno testiranje bazične inteligencije u Bijelom Polju, u organizaciji Mense Crne Gore održaće se u subotu, 30. novembra, sa početkom u 12h, u JU Srednja elektro-ekonomska škola. Rok za prijavu je do četvrtka, 28. novembra do 23:59 časova.

Testiranje je besplatno za sve zainteresovane građane Bijelog Polja, jer je Mensa Crne Gore uspostavila saradnju sa Opštinom Bijelo Polje.

Za kandidate koji nemaju prebivalište u bjelopoljskoj opštini cijena testiranja je 15€, dok je za đake i studente 10€. Uplate se vrše na žiro račun br. 520-14442-11 kod Hipotekarne banke, primalac uplate: Mensa Crne Gore, Podgorica. Na uplatnici je neophodno navesti ime i prezime kandidata (ukoliko ne uplaćuje kandidat, ime i prezime kandidata navesti u polju "Svrha uplate"), a polje "Poziv na broj odobrenja" popuniti matičnim brojem (JMB) kandidata. Uplate se mogu izvršiti najkasnije do 29. novembra do 11:59h. U slučaju odustajanja, novac se ne vraća zbog organizacijskih razloga.

Pravo na testiranje imaju svi kandidati koji na dan testiranja imaju najmanje 16 godina, s tim da su maloljetni kandidati dužni da prilože ovjerenu pismenu saglasnost roditelja ili da se obrate upravi škole koju pohađaju.

Prijava za testiranje je obavezna i podrazumijeva popunjavanje prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku: https://mensa.me/formulari/63134. Prijava sadrži vaše lične podatke koji se mogu koristiti za identifikaciju prilikom pristupa testiranju i za statističke obrade.  Kandidati prilikom pristupa testiranju treba da pokažu validan identifikacioni dokument.

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu između dva testiranja ne smije da protekne manje od godinu. Članovi Mense mogu imati prednosti prilikom školovanja ili zapošljavanja kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

 

Saopštenje: Mensa CG