Lazović: Mjesna zajednica Sutivan među uređenijim na području naše opštine (video)

Mjesna zajednica Sutivan kojoj pripadaju još i Orahovica, Kneževići i Unevina jedna je od infrastrukturno uređenijih na teritoriji naše opštine, kazao je Branko Lazović, predsjednik te mjesne zajednice. Gostujući u emisiji “O mjesnim zajednicama”, Radija Bijelo Polje, Lazović ističe da mjesno rukovodstvo ne žali truda i vremena, kako bi mještani bili zadovoljni kvalitetom života.

“Teško da ćete danas u čitavoj opštini naći kvalitetniji i uređeniji lokalni put od onog u Orahovici. Na njemu nema ijedne pukotine ili bilo kakvog oštećenja ili ulegnuća, koje bi otežavalo odvijanje saobraćaja. No, nemaju samo mještani Orahovice moderan, asfaltni put, već i u ostalim selima postoji kvalitetna putna mreža. Kad u selu obezbijedite put, vodu i struju, stvorili ste osnovne pretpostavke za normalan život”, naglašava Lazović.

Lazović ističe da je na području mjesnog centra u toku rekonstrukcija elektro mreže, zbog čega su domaćinstva skoro svakodnevno bez struje, ali će po završetku radova, napajanje električnom energijom biti znatno kvalitetnije i urednije. “Postojeća elektro mreža rađena je davne 1965. godine, pa je već  dotrajala, a i broj potrašača se višestruko uvećao”, kaže Lazović.

Predsjednik MZ Sutivan podsjeća da članovima Savjeta nedostaje kancelarija za rad, ali  se nada da će u saradnji sa lokalnom upravom i taj problem vrlo brzo biti riješen.

 

Repriza emisije “O mjesnim zajednicima” biće emitovana u subotu, na talasima Radija Bijelo Polje od 12:15 časova

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska relaizacija: Zoran Rakočević

Audio obrada: Sanida Kajević

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE