Uredno snabdijevanje vodom i strujom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja, kazali su u Vodovodu – Bistrica, ističući da se voda redovno hloriše, pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Snabdijevanje  električnom energijom  na  području Opštine je uredno,  a tokom dana nijesu predviđena isključenja, saopštili iz CEDIS-a.  

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su  56  intervencija  u ambulanti  i 5 na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba. 

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

 U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, dok se u višim planinskim predjelima očekuje susnježica i snijeg. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku će biti uglavnom suvo. Tokom noći očekuju se intenzivnije padavine. Vjetar će biti južnih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima pojačan i jak, tokom noći na udare i olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha će iznositi od minus tri do devet stepeni, a najviša dnevna od dva do 14 stepeni.