Saobraća se po mokrim kolovozima

Saobraća se po  mokrim kolovozima i uz mjestimično  smanjenu vidljivost uslijed niske oblačnosti. Duž klisura i usjeka  su učestali sitniji odroni, pa se vozačima savjetuje oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje saobraćajnih propisa, naročito ograničenje brzine.

Zbog odrona obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara. Na putevima na kojima su u toku radovi neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Do 30.12.2019. godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most–Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo  je 49  sugrađana, a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su dvije bebe

Saobraća se po  mokrim kolovozima, na jugu pada kiša, a u sjevernim predjelima su zabilježene sniježne padavine. Mjestimično je smanjena vidljivost uslijed niske oblačnosti. Duž klisura i usjeka  su učestali sitniji odroni . Apeluje se  na vozače da voze oprezno i vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine. Zbog odrona obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara. Na putevima na kojima su u toku radovi neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Do 30.12.2019. godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most–Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine  promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, u južnim predjelima povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom, a na sjeveru uglavnom susnježica i snijeg. U popodnevnim satima postepen prestanak padavina, a na jugu i djelimično razvedravanje.Vjetar umjeren i jak, ponegdje na udare i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do 11, najviša dnevna od minus tri do 16 stepeni.