I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 časova biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena. Struju od  09:00 do 14:00 sati neće imati Rakonje, Jabučno i  Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo  je 47 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe

Saobraća se pretežno suvim kolovozima u nižim, dok u višim predjelima i preko prevoja na sjeveru ima mjestimično poledice. Duž klisura i usjeka  su učestali sitniji odroni. Zbog radova na magistralnom putu M-2, u naseljima Rakonje i Kruševo, neophodna je dodatana pažnja i poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije, saopštili su iz Uprave policije - Centra bezbjednosti. Kako se navodi u saopštenju, usljed radova pojavila se veća količina vode na kolovozu, te usljed niskih temepratura u noćnim i ranim jutarnjim časovima dolazi do formiranja poledice, pa savjetuju opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju na putu. Radovi na tom lokalitetu izvode se radi proširenja puta. Zbog odrona obustavljen saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. U južnim i centralnim predjelima u drugom dijelu dana očekuje se postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći na primorju je ponegdje moguća i slaba kiša. Na sjeveru, ujutru ili prijepodne, umjeren do jak mraz, a po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, prijepodne na krajnjem jugoistoku umjeren do pojačan sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus deset do pet, a najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.