Radio Bijelo Polje danas se priključio informativnom veb portalu lokalnih javnih emitera Crne Gore

Lokalni javni emiter Radio Bijelo Polje se zvanično priključio zajedničkom informativnom veb portalu i mobilnoj aplikaciji CGlocalinfo.me koju je danas pokrenula Unija lokalnih javnih emitera Crne Gore (ULES CG).

Prema riječima predsjednika Savjeta Radija Bijelo Polje Vojislava Kljajevića, ovo je projekat koji je inovacija i prvi put u Crnoj Gori na jednom mjestu povezuje ovoliko medija. ''Ne treba sumnjati da će informacije koje budemo objavljivali na dnevnom nivou biti pouzdane i pravovremene, od značaja za naš grad i ostale gradove, te samim tim i za državu Crnu Goru'', napominje Kljajević.

Predsjednik Savjeta Radija Bijelo Polje, Vojislav Kljajević, potpredsjednica Bojana Brajić i direktor RBP Dragić Rabrenović

Predsjednik Savjeta Radija Bijelo Polje dodaje da su na ovom poslu bili angažovani svi zaposleni ove medijske kuće, koja je kako navodi, u potpunosti posvećena građanima i javnom interesu.

''Savjet je ideju podržao od samog početka i ovom prilikom čestitamo predstavnicima ULES CG i kolegijumu Radija Bijelo Polje, a istovremeno se zahvaljujemo Misiji OEBS-a u Crnoj Gori, na ukazanom povjerenju i podršci'', naglasio je Kljajević.

 Redakcija Radija Bijelo Polje

 

Redakcija Radija Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE