Bez vode Nikoljac

Zbog sanacije  kavara na gradskom cjevovodu, bez vode će do 10 sati biti potrošači u Nikoljcu, na ostalom području grada vodosnabdijevanje će bitu uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.  

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 časova biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena.  saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo je 44 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U nizim predjelima saobraca se po pretezno suvim kolovozima.Na pojedinim dionicama na sjeveru zemlje zabiljezene slabije snijezne padavine.. Duž klisura i usjeka moguci su nailasci na sitnije odrone.Na svim putnim pravcima savjetujemo opreznu voznju I poštovanje pravila saobracaja.. Zbog odrona obustavljen je saobraćaj u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara. Na putevima na kojima su u toku radovi neophodna je dodatna pažnja I poštovanje saobraćajne signalizacije.Do 30.12.2019. godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno. Na jugu sa sunčanim intervalima, a na sjeveru ponegdje sa slabim provijavanjem snijega. Vjetar umjeren do jak, na udare ponegdje i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni, u popodnevnim satima će oslabiti. Jutarnja temperatura od -5 do 11, najviša dnevna -3 do 16 stepeni.