I danas isključenja struje

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 časova biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena.

Struju u  od 09:00 do 14:00 sati neće imati Medanovići, Loznice, Pripčići, Prestreke, Unevina, Bojišta, Pašića Polje, Crniš, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo je 53sugrađana, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba

Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima. Skreće  se pažnja vozačima da voze pažljivije na putevima koji prolaze preko planinskih prevoja kao i duž  klisura i usjeka zbog mogućih sitnijih odrona. Od danas do 27. decembra u mjestu Sokolovina na putnom pravcu Mojkovac-Djurdjevića Tara  dolaziće do obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 07.00 do 12.00 i od 13.00 do 16.00 sati zbog izvodjenja radova na sanaciji kosine. Do 30.12.2019. godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, mjestimično i povremeno se očekuju slabe padavine. krajem dana i tokom noći kišovito, povremeno pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima na sjeveru i susnježica i snijeg.  Jutarnja temperatura od minus dva do 11, najviša dnevna od dva do 15 stepeni.