Opština brojnija za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 59 osoba, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 08:30, kao i od 16:00 do 17:00 sati, biti Kisela Voda, Kanje, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,  Dobrakovo, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 10:00 do 16:00 sati neće imati Pašića Polje, Laholo, Prestreke, Unevina, Pripčići, Slijepač Most, Lješnica i Zaton, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost mjestimično po kotlinama u sjevernim predjelima. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne po kotlinama će biti magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv, tokom noći sjeverni. Jutarnja temperatura od -7 do 5, najviša dnevna 6 do 18 stepeni.