Bez vode i struje danans dio potrošača

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 14 časova biti Rakonje, Medanovići, Rasadnik, Ravna Rijeka, Kruševo, Ribarevine i dio Zaimovića livada, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da će na području grada i u drugim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 17 sati biti Dubrave, Kukulje, Sela i Livadice, od 9:00 do 14:00  sati Poda, od 9:00 do 12:00 sati  Dobrinje i Medanovići, a od 10:00  do 16:00 sati  Nedakusi, Industrijska zona, Pisana jela, Rakonje, Rastoka,  Barice, Vergaševići, Čokrlije i  Krstače, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su tri bebe

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 60 osoba, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu.

Saobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim kolovozima, na jugu i u centralnim predjelima zbog kiše, a na sjeveru ima i sniježnih padavina. Vidljivost je mjestimično smanjena zbog padavina ili niske oblačnosti. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu, uglavnom visoku oblačnost. Na sjeveru umjereno do pretežno oblačno a tokom prijepodneva po kotlinama magla koja se ponegdje može zadržati i tokom većeg dijela dana. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, na jugoistoku i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće od -6 do 6, najviša dnevna -3 do 14 stepeni.