Bez struje veliki dio seoskog područja

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 17:00 sati biti  Dobrinje, Kanje, Dobro Brdo i Mioče, od 9:00 do 14:00 sati Poda, a od 10 do 16 sati Čokrlije, Rajkovići, Pavino Polje, Kičava, Krstače, Mahala, Grubješići, Grab, Bijeli Potok, Biokovac, Kovren, Bliškovo, Vergaševići, Gorice, Slatka, Stožer, Stožer, Pavino Polje i Brestovik, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 60 osoba, a dežurne ekipe su 3 puta intervenisale na terenu.

Saobraćaj se obavlja nesmetano na jugu i u centralnim predjelima zbog  na sjeveru ima poledice.Vidljivost je mjestimično smanjenapo kotlinama i duz rijecnih tokova. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Prijepodne po kotlinama magla i sumaglica, koje se na sjeveru ponegdje mogu zadržati tokom većeg dijela dana. Vjetar uglavnom slab do umjeren sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha -10 do 5, najviša dnevna 3 do 15 stepeni.