Dio grada danas bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9:00 do 14:00 sati biti Poda, do 17:00 sati Orahovica, Sutivan  Škola, Barice, Šljemena i Pisana Jela,od   10:00 do 16:00 sati Crhalj, Lazovići, Čeoče, Brzava, Lipnica i Godijevo Škola. Bez struje će od 10:00 do 11:00 sati  biti Hotel, Pošta, Robna Kuća, S4, Solidarnost, Stara pijaca, zgrada Vunko i Telekom, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 53 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 6 kućnih posjeta.

Saobraćaj se obavlja nesmetano na jugu i u centralnim predjelima dok na sjeveru ima poledice.Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama i duz rijecnih tokova. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori će danas biti pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno.Tokom jutra po kotlinama magla ili niska oblačnost, koja se na sjeveru ponegdje može zadržati tokom većeg dijela dana. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od -10 do 3, najviša dnevna 5 do 16 stepeni.