Vodosnabdijevanje uredno bez struje više sela

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će  do 17:00 sati biti Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojeviući, Bistrica, Majstorovina, Šolje, Jablanovo,  Požeginja, Barice, Šljemena i Pisana Jela. Struju od 9:00 do 14:00 sati  neće imati Strojtanica, od 10:00 do 16:00 sati  Žuber,  Gimnazija, Medanovići, Lipnica i Loznice, saopštili su iz CEDIS-a.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 4 kućnih posjeta.

Saobraćaj se obavlja nesmetano na jugu i u centralnim predjelima dok na sjeveru ima poledice.Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne umjerena ili povećana oblačnost, a po kotlinama moguća magla.Vjetar, mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni. Jutarnja temperatura od -9 do 7, najviša dnevna 1 do 17 stepeni.