Nastavak radova na elektro-mreži

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od  9 do 16 sati biti ZTS Nikoljac i Džafića brdo, a od 16 do 17 sati struju neće imati Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, kao ni granični prelaz, Kumanica-Gostun.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 50 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se uredan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su kazali da je na putevima na kojima su u toku radovi, neophodna dodatna pažnja i poštovanje saobraćajne signalizacije. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, a u popodnevnim satima ponegdje se očekuje kiša, prvenstveno na zapadu i jugozapadu zemlje.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, krajem dana i tokom noći povremeno kiša, a u sjevernim predjelima kiša će postepeno preći u susnježicu i snjieg.Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom noći sjeverni i sjeveroistočni, u pojačanju.Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do osam, a najviša dnevna od pet do 16 stepeni.