Danas bez planiranih radova na vodovodnoj mreži

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 16 sati biti Zaton i hala u Nikoljcu, a od 10 do 16   Pripčići, Prestreke, Slijepač most sati, Rasovo i Pavino Polje-brenta. Od 16 do 17 sati struju neće imati  Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 59 sugrađana, a dežurne ekipe su devet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, dok je u sjevernim predjelima poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili da je neophodna je oprezna vožnja prilagođetrenutnim uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, ponegdje uz slabu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Na sjeveru, ujutru magla ili niska oblačnost, tokom dana duži sunčani periodi, a kasno tokom noći ponegdje moguće provijavanje slabog snijega.Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, tokom noći umjeren do jak sjeverni.Najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.