I danas radovi na revitalizaciji energetskih objekata

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata do 17 sati bez napajanja električnom energijom će ostati Franca Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Ziljak, Boturići,  Mirojevići, Koke Hasanbegovića, Bistrica, Bistrica Nova, Dolac, Mojstir Donji, Mojstir Dornji, Šolje, Jablanovo, Požeginja Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Donja Orahovica, Gornja Orahovica, Kanje, Dobrinje 1, Dobrinje 2, Mioče, Dobro Brdo, Pećarska, Lukoil, Konatari, Metanjac, Unevina, Unevina nova, Gostun, Granični prelaz i Dobrakovo, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, dok je u sjevernim predjelima poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su upozorili da je neophodna je oprezna vožnja prilagođetrenutnim uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most -Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru prijepodne promjenljivo oblačno, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.Vjetar povremeno umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana će slabiti.Najviša dnevna od jedan do 17 stepeni.