Višesatna isključenja struje, snabdijevanje vodom uredno

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 10 do 16 sati biti Rakonje, Džafića Brdo, Nedakusi, Majstorovina, Gornja Lipnica, Kruševo, Pisana Jela i Ribarevine.Od 16 do 17 sati struju neće imati  Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 62 sugrađana, a dežurne ekipe su deset puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  vikenda rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

Saobracaj se obavlja po  suvim  kolovozima.Na sjeveru izražena poledica.  Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a na sjeveru oblačno sa sunčanim periodima.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni.Jutarnja temperatura od minus pet do sedam, a najviša dnevna od sedam do 18 stepeni.