Pomoć ljekara zatražilo skoro 80 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 76 sugrađana, a dežurne ekipe su 11 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 11 sati biti  Rasovo, od 9 do 16 sati  Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Sipanje, Goduša, Dupljaci, Lazovići, Čampari, Đalovići, Šipovice, Stubo, Negobratina, Vrh i Moravac; a od 10 do 16 sati Barice, Čokrlije, Pavino Polje, Grab, Bijeli Potok, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer i Slatka. Struju u terminu od 16 do 17 sati neće imati Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir, saopštili sui z CEDIS-a.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se redovan željeznički saobraćaj očekuje do kraja dana.

Saobraćaj se obavlja po uglavnom  suvim  kolovozima. U sjevernim predjelima vidljivost je  po kotlinama mjestimično smanjena.  Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom noći očekuje se mjestimično kiša, uglavnom u južnim i centralnim predjelima.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, južni. Najviša dnevna od deset do 18 stepeni.