I danas isključenje struje,vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do 16:00 časova biti Glibavac, Kumanica, Potrk, Obod i Žaljevo, a od  10:00 do 16:00 sati Kovren, Ribarevine, Nedakusi, Stožer i Medanovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabvdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 25 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 7 kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

U južnim i centralnin djelovima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a na sjeveru pada slab snijeg. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje se prezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, tokom dana mjestimično i povremeno kiša, a u sjevernim i višim planinskim centralnim predjelima uglavnom snijeg i susnježica. Intenzivnije padavine očekuju se krajem dana i tokom noći, a snijeg će padati i u centralnim i višim predjelima na jugu. Vjetar u jutarnjim i noćnim satima mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha od minus četiri do 11, a najviša dnevna od minus jedan do 16 stepeni.