Putevi mokri i klizavi, potreban oprez

Jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima. Duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona pa se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj se preusmjerava sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima do 15 minuta.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 7:30 do  8:30 kao i od 15:00 do 16:00 sati biti Kisela voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Mislići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije. Struju od od 10:00 do 16:00 sati neće imati  Crhalj, Srđevac, Brzava, Lozna i Džafića Brdo, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabvdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo  je 14 sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 4 kućne  posjete.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, u većem dijelu zemlje sa snijegom.Kiša i susnježica očekuju se samo u nižim predjelima na jugu. Od sredine dana u južnim predjelima postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje, a krajem dana ili tokom noći i na sjeveru prestanak padavina. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni, tokom noći će oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha od minus osam do tri, a najviša dnevna od minus pet do deset stepeni.