Humanost na djelu - brojne donacije za Crveni krst Bijelo Polje

Pojedinci, organizacije, firme, zaposleni u privatnom i državnom sektoru iz našeg grada, svakodnevno pokazuju da je Bijelo Polje grad humanih i solidarnih građana, da su Bjelopoljci ljudi velikog srca i da znaju kako da pomognu svima kojima je pomoć potrebna.

Potvrda toga su svakodnevne donacije koje Opštinska organizacija Crvenog krsta dobija, a koje im umnogome olakšavaju rad, doprinose da pomoć dobije što veći broj sugrađana, te da zajednički prevaziđemo trenutnu situaciju sa kojom se suočavamo.

Danas je Opštinska organizacija Crvenog krsta dobila tri donacije i to:

  1. Doo Roster – Farma Rovčanin, za 50. ugroženih seockih porodica po 10 koka nosilja i 1000. komda jaja za socijalno ugroženo stanovništvo;
  2. Sabit Heldić, 20 paketa hrane i higijene (vrijednost 250 eura);
  3. Radnici Parking servisa, hrana (vrijednost 200 eura).

“Moramo istaći značaj donacije Farme Rovčanin jer na ovaj način pomažu razvoj sela i utiču na egzistenciju porodica na seoskom području, što je značajnije nego jednokratna pomoć u hrani i higijeni”, saopštili sui z ove humanitarne organizacije.

Oni su uputili riječi zahvalnosti u ime svih onih kojima će pomoć biti dopremljena i pozvali ostale da slijede ove primjere.

“Ne zaboravimo da samo zajedno možemo prebroditi sve probleme, pa i ovaj, pokazati po ko zna koji put da naše Bijelo Polje može poslužiti svima kao dobar primjer kako se brine o svima onima kojima je pomoć potrebna”, navodi se u saopštenju Opštinske organizacije Crvenog krsta.

Izvor: Opštinska organizacija Crvenog krsta

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE