Predsjednik Smolović čestitao Dan studenata

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović uputio je povodom 4. aprila - Dana studenata, svim studentima najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalje uspjehe.

“Kao pojedinci i kao zajednica, možemo da napredujemo samo ako stalno unapređujemo znanje. Vi to zajedno sa svojim profesorima činite svakodnevno, kroz nastojanje da širite svoje i naše vidike stičući nove vještine i znanja primjerena vremenu u kojem živimo”, navodi se u čestitki predsjednika Smolovića.

Imajući u vidu značaj obrazovanja mladih ljudi, Opština Bijelo Polje će nastaviti da radi na unapređenju obrazovanja i u tom smislu sa podrškom studentima i stvaranja uslova za kvalitetan rad.

“Snažno vas podržavam da svoju budućnost, takmičeći se s najboljima na svijetu, gradite ovdje, da svoja znanja upotrijebite za dobrobit našeg Bijelog Polja i Crne Gore. Pozivam Vas da zajedno izgradimo zajednicu kojom ćete se ponositi na isti način kako se danas vašim uspjesima ponose vaši najbliži. U to ime, čestitam 4. april - Dan studenata”,  naveo je Smolović u čestitki.

Izvor:bijelopolje.co.me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE