Obustava saobraćaja na putu Ribarevine - Rakonje od 17 do 20 časova

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne uslove za vožnju. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevine, dionica obilaznice Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj će na tom dijelu puta biti potpuno obustavljen u terminu od 17 do 20 časova, saopštili su iz kompanije “Bemax”, koja izvodi radove.Kako su kazali, van tog termina saobraćaj će se odvijati jednom trakom naizmjenično.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 7:30 do 16 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije. Struju od 9 do 15 sati neće imati Zaton, Grubješići, Pavino Polje, Barice, Ravna Rijeka, Majstorovina, Slijepač Most, Pali, Tusto, Gevčina, Mijatovo Kolo, Jabučina, Okladi, Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Snabdijevanje vodom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, nti najavljenih isključenja, kazali sui z Vodovoda Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno, na jugu sa dužim sunčanim intervalima, na sjeveru je ujutru, po kotlinama moguća magla ili povećana niska oblačnost, a tokom noći ponegdje kiša.Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od 13 do 27 stepeni.