Danas bez planiranih radova na vodovodnoj mreži

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, kazali su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom  danas će u terminu od 7:30 do 18 sati ostati Potrk, Obod, Žaljevo, Glibavac 1, Boljanina, Sutivan, Kukulje, Dobrinje Gornje, Mioče. Bez struje će 9 do 15 sati biti Nedakusi i Rajkovići, od 11 do 14 sati Pruška, a struju u terminu od 8 do 11 sati neće imati ni  Nikoljac  (Kotlara), saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražio je 41 sugrađanin, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama na sjeveru.Iz Auto moto saveza Crne Gore savjetovali su opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.Na dionicama gdje se izvode radovi saobraća se usporenije ili uz povremene zastoje.

U sjevernim i centralnim Crne Gore predjelima danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Poslijepodne i tokom noći mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na jugu će biti dosta sunčanih intervala, tokom i krajem dana više oblaka, ali uglavnom suvo.Vjetar povremeno umjeren, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura vazduha od osam do 22, a najviša dnevna od 20 do 33 stepena.