Danas uredno snabdijevanje strujom

Snabdjevanje električnom enenrgijom na području naše opštine je uredno, a tokom dana neće biti planiranih radova na eletro mreži, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 49 sugrađana  a dežurne ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima uz moguće sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Iz Auto moto saveza Crne Gore su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na putevima gdje se izvode radovi obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim satima još ponegdje pojačan, sjevernih smjerova, prvenstveno na jugoistoku. Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 20, najviša dnevna 22 do 33 stepena.