Četiri bebe rođene tokom vikenda

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su četiri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 48 sugrađana  a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Zbog radova na elektro mreži koji se izvode u cilju kvalitetnijeg napajanja električnom energijom, bez struje će od 07:30 do 16:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod, Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije. Struju od 08:00 do 12:00 sati  neće imati Voljavac, a od 09:00 do 15:00 sati Ćukovac, Jagoče, Zaton, Pripčići, Stožer i Lozna, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Navidi se da je ponegdje po kotlinama u sjevernim predjelima vidljivost mjestimično smanjena zbog magle. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru, krajem dana i tokom noći umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni tokom noći sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od sedam do 19, najviša dnevna od 23 do 34 stepena.