Tokom vikenda rođene tri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su tri bebe.

 Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Stožer, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili sui z Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 33 sugrađana, a dežurna ekipa je 6 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Učesnike u saobraćaju ovog jutra očekuju pretežno  suvi kolovozi u južnim predjelima. Na sjeveru ima ugaženog  snijega na kolovozu, a mjestimično je izražena poledica. Upozoravamo na  povećanu opasnost od odrona na putevima koji vode pored rijeka i kosina.i.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu.Na putnom pravcu Šavnik-Žabljak kamionima sa prikolicom i sleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega. Do 1. aprila pneumatici za zimsku upotrebu obavezni su  na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Pretežno sunčano. Na sjeveru prijepodne umjerena do povećana oblačnost, a po kotlinama moguća magla. Vjetar povremeno umjeren do pojačan, na jugoistoku tokom dana i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha -8 do 8 stepeni.