U četvrtak “Proljećni bazar” učenika i nastavnika OŠ “Risto Ratković”

Prvi “Proljećni bazar”  učenika i nastavnika Osnovne škole “Risto Ratković”, održaće se u četvrtak, 5. aprila, na gradskom trgu, a svečano otvaranje zakazano je za 10 sati.

Originalni crteži, čestitke, rukotvorine i ukrasni predmeti, koji su rezultat kreativnosti i mašte osnovaca krasiće štandove  “Proljećnog bazara”,  a majke učenika pripremiće i razne kolačiće i peciva, koji će obogatiti ponudu ove manifestacije.

“Proljećni bazar”  dio je aktivnosti koje se realizuju u okviru Preduzetničkog načina razmišljanja, kazala je za Radio Bijelo Polje učiteljica OŠ “Risto Ratković”, Elza Numanović.

“Ova manifestacija je prilika da naši učenici pokažu da imaju sposobnost i želju da učestvuju u svim nastavnim i vannastavnim aktivnostima. Djeca su se zaista trudila, a mi smo bili tu da im pomognemo, zato se i nadam se da će posjećenost biti velika i da će naši sugrađani biti zadovoljni, kao i da će kupiti i degustirati ono što smo pripremili”, istakla je Numanović.

Ona je napomenula da će sva prikupljena novčana sredstva iskoristiti za kupovinu školskog inventara, koji će doprinijeti efikasnijoj realizaciji nastave.

Manifestacija “Proljećni bazar”  održaće se u organizaciji JU OŠ “Risto Ratković”.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: OŠ “Risto Ratković”

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE